diumenge, d’octubre 08, 2006

Molt aviat ... la maqueta!!



Doncs sembla que a finals d’octubre tindrem enllestida la maqueta. De moment hem volgut penjar fragments d’algunes cançons en el nostre space i els podeu escoltar (i donar la vostra opinió) visitant l’adreça: http://www.myspace.com/angram05. Definitivament la maqueta portarà per títol “L’Esperança Dels Penjats”, com el primer tema del CD i estarà formada per 6 cançons. El disseny gràfic ha estat realitzat pel nostre baixista Francesc Redon (Quico), que s’ho ha currat molt, amb la col·laboració de la resta del grup. Podreu aconseguir la maqueta als diferents concerts que farem o bé ens la podeu demanar a nosaltres mateixos (o per mail). Nosaltres seguim treballant per preparar els propers concerts (ben aviat!!!) i les noves cançons. Salut!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Como es???????

Anònim ha dit...

Jo crec que hauriem d'inventar-nos alguna polèmica, no sé, explicar el que realment fem als assaigs i sopars d'ANGRAM, segur que tothom s'escandalitzaria i ens dirien de tot, jajaja. Així, com a mínim ens escriurien algi. Bé companys, a seguir endavant amb el tema, ja sé que esteu nerviosos per l'extrema proximitat de les eleccions, juasjuas, però ja s'acaba. Salut!!

àlex (ex-típica, actual-angram)

Anònim ha dit...

Clar que també podriem explicar la nostra relació amb els Koales albins

Admirador de Verbatim Osborne

Anònim ha dit...

No, encara millor, inventar-nos una polèmica tipu que un dels components del grup abandona la banda, jo m'ofereixo voluntari, jijiji.

àlex (seguidor de l'estil musical catòlic de base sexy)

Anònim ha dit...

Jo proposo fer concerts nudistes com a estratègia promocional i adoptar com a mascota del grup un koala albí en tanga (condició sine quanon per a seguir cantant).

Fidel (catòlic de base sexy i fan de l'adrià puntí)

Anònim ha dit...

Ei, molt bo el link de queixes, és tot un èxit, en el que portem de dia s'han registrat 54.322 visites.
Recomanem als visitants que encara no hagin efectuat les queixes truquin al Telefon 244-78290991002 per a sol·licitar el formulari de Queixa Formal emesa pel departament de Coses Absúrdes dels respectius Consells Comarcals de cada sol·licitant.

Salutacions de'n Xavier - recent convers a la Hidraulica valvular de caràcter lleu

Anònim ha dit...

Jo diria més. Afegiria un nou "ser" a la nostra llista de mascotes (recordem que disposàvem del Kohala albí i l'Hàmster prenyat de rata), sí, es tracta del Mapatxe anglosaxó, una bestioleta molt simpàtica i carinyosa, que alhora és fan de les JNCs. Penseu-vos-ho bé companys, es tracta d'una decisió molt important parlant en termes de metrosexualitat ultra-cristiana de base sexy.

Un admirador vostre i meu (sí, sóc l'àlex)

Anònim ha dit...

Sembla ser que el nostre entorn "maiespeiseru" és cada vegada més luxós i privilegiat, potser haurem d'estar a l'alçada d'aquests "monstrus" que s'estan fent friends nostres i haurem de passar a fer música disco-funky de caire intel·lectual-catòlic i sempre, com no, de base sexy i amb tocs "guais".

Webhàmster encostipat (i/o anonymous)

Anònim ha dit...

Ara que ja estem més tranquils despres de les ereccions al parlament, es moment de dedicar uns instants a reflexionar (que vol dir flexionar dues vegades) sobre algo o res en concret.
I de passada resar per l'esperit de'n Pemi àlies "El noi del LSD" i/o "El noi del nas enfarinat"
Ens veiem,
Rigoberto alies Àlies

Anònim ha dit...

Si us ha deixat perplexos l'aportació anterior, podeu parlar directament amb en Rigoberto, tot trucant al 430111dosnumerosmes24, ell us explicarà coses.
Si truqueu abans del 31 de maig entrareu en el sorteig d'una cafetera amb forma de gnomo.

Representant de Rigoberto - Rigoberto s.a.

Anònim ha dit...

"Quant més buides tinc les butxaques més em sento el rei del món!!", jejeje, ara mateix tenia això al cap. Sí, realment m'ha deixat perplex el comentari anterior, a més a més no disposa de base sexy, cosa que fa que encara sigui més desagradable.
Buenu, només volia expressar el meu més sincer condol (condó??!!) pels resultats de les ereccions, com a votant de CIUTADANS, aquest nou partit independentista nacional-catolicista porno i sempre, com no, d'estil sexy, estic commogut i amb els ulls negats. VISCA ELS POLÍTICS!

Departament de queixes i/o rakuten.

Anònim ha dit...

El cor se m'omple de joia, en veure que el nostre blog, a més a més d'ésser el punt de trobada de molts dels degenerats que hi habiten l'espai internet a diari, està esdevinguent una mena de forum de del cultures. En akest forum predominen les converses ecològiques i de fauna rupestre (el koala albí i la rata violadora hi tenen una notorietat important) i altres temes més aviat catòlics i/o de base sexy.

Att. Fidel, representant de l'artista anteriorment conegut com a Fidel

Anònim ha dit...

El webhámster encostipat, després de fer una breu ullada al món exterior, ha decidit que tot allò no és gaire millor del que podem veure en el nostre indret, i ha tornat, acompanyat del koala albí i el mapatxe anglosaxó a ocupar les nostres pertinences (si si, totes!!). M'ho ha comentat ara, tot tornant a casa amb l'estómac (i el pancrees) buit. En fi, penso que és una notícia que podia ser del vostre interès. Salut.

Att. El Secretari sexy del webhàmster i de la fauna inscrita al registre civil amb el nº 876fdgl6-9-i/o-¿?+ç´`ªªª.

Anònim ha dit...

Per que serà que ningú -a part dels seguidors de l'estil musical de base sexy- no s'atreveix a escriure res??
Esperem aportacions de tota mena, estem oberts a tot!No us talleu!

S'accepten aportacions com per exemple la de..Com un pinguinu encostipat.. (de l'il·lustre Josep Mª i Carme Puntí)


Xavier - Responsable del Departament de logísitca i manufacturació de res en concret i també guitarrista del grup de moda a Burkina Faso Angram i la truita dels Koales refinats

Anònim ha dit...

És molt senzill, la gent (em refereixo al que hom anomena "persones normals") està massa ocupada observant les fotografies que es fan els membres d'aquest nou tripartit (si si aquell conjunt de gent que hom anomena polítics encapçalats per un individu amb cara de fetus i caracteritzat per ser, diuen, de no-dretes sexys catòliques). Cal ser-ne conscient i fer-ne un anàlisi sintàcticomorfològicsexyguai, així potser ho entendrem millor.
Salutacions!

Att. El Sugus encostipat

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots i a totes,

Crec que és moment de donar explicacions pel retard en l'aparició del nou LP del grup de moda a Groenlandia.
Els motius de l'endarreriments es deuen a una sobresaturació de feina del departament de disseny. Això i a les discrepàncies dels concellers responsables de les àrees de pàgines i galetes. A més s'ha afegit els problemes de la delegació de Càceres, fet que ha obligat a la seu central a canalitzar totes les tasques.

Disculpeu les molèsties, en breu -entre el maig del 2004 i el gener del 2017 tindrem a punt el LP per a poder vendre'l a les botigues disco-gràfiques.I poder justificar la ANGRAM World Tour 1992

Salutacions,
Xavier Dept. Rel·lacions Institucionals

Anònim ha dit...

Realment el retard en la aparició al mercat del LP està causant molts incidents i nervis al cercle habitual del grup. El koala sembla a ser que ha estat ingressat a causa d'una crisis d'ansietat, l'hàmster està en depressió i el mapatxe s'ha convertit en un yonki. Cal posar-hi remei, i buscar un indret prou gran, amb capacitat de més de 3.456.000.897 persones per a poder celebrar la ceremònia de inauguració del LP. D'aquesta manera podrem iniciar el nostre World Tour per dins dels bucs d'assaig (per dir-ho d'una manera respectuosa) de Ca n'Humet.

Les salutacions més cordials d'algú que no té remei.

Att. Albert Ribera (o Rivera?)

Anònim ha dit...

Probablement la criatura veurà la llum d'aquí a pocs dies (o setmanes i/o mesos i/o anys), i tot i que no tindrà una influència universal sobre la vida quotidiana com ho estan sent obres d'un caire tant important com els darrers treballs de l'Alejandro Sanz, el David Bisbal o el Canto del Loco (noms triats totalment a l'atzar dins dels "menys patètics"), les masses ja ho esperen. Fins i tot els catòlics i els no-anti-nacionalistes ho confirmen, malgrat els rumors feixistes de dretes i esquerres que fan boicot a la possible introducció de temes cantats en castellà per part del grup. Així que, després de tot, començarem a comptar cap enrera i que sigui el que surti. Salut!

Att. Departament de marketing del club de fans d'Angram (el webhàmster)