dimecres, de gener 30, 2008

Concert pseudo-virtual increïble

Benvolguts i distingits Androides, Cloïses marines i altres,
Ens plau informar-vos del concert pseudo-virtual que vam fer el passat divendres 18 de gener de 1994 a la ciutat de Riudesorres de Dalt.
Sens dubte un espectàcle memorable, davant de més de 3.000 entregats espectadors i espectadores que van corejar nombroses vegades el nom del grup de moda a la comarca: Angraaam ... ue ue.. Angraammm... ueue xiirueee!!!



El concert va començar a l'hora prevista, tot i alguns contratemps, sobretot pel caos provocat per la manca d'unguent necessàri pel Mestre Amfibi.

Els temes van sonar frescos i dinàmics, i el concert va destacar per ser un dels més compactes, tant en so com en escenificació.

A partir del cinqué tema vem canviar l'habitual disfressa de Mamuts per una de psicoanalista hipocondríac, degut a temes estètics i per la calor que generaven les fèmines de les primeres files.

Amb aquestes dues fotos en primer plà es demostra la gran entrega del Mestre Amfibi a la veu i del Mapatxe Albí a la bateria.
(a dalt el Mestre Amfibi, i a baix el Mapatxe Albí).





Finalment, vem concloure l'espectacle amb una versió acústica del "Hola Mi Amor" del mestre Junco, d'acord amb les nombroses peticions del públic femení.

Fins aquí el document gràfic, si desitgeu obtenir més informació, no dubteu de trucar al nostre telèfon d'atenció al públic.
Salutacions,
Rigoverd Pistatxo - Dept. de comunicació pseudo-audiovisual i numismàtica

1 comentari:

Anònim ha dit...

Trobo que les fotos són d'una qualitat excepcional!!

De quants megapíxels és la càmara??

Salutacions cordials desde el Camp Nou

Ambifi