diumenge, de desembre 07, 2008

Venda d'instruments angramians

Benvolguts admiradors/es,


Degut a la crisi econòmico-tropical que ens està afectant també a nosaltres, ens veiem obligats a vendre els nostres valuosos instruments per tal de fer front als nombrosos pagaments en concepte de despeses en advocats i capellans d'esquerres. És per això que a continuació presentem els instruments que posem a la venda.


El primer instrument que posem a la venda és el fantàstic llaüt del joiós marqués:


Es tracta d'un rèplica exacta del llaüt de Carles VI fabricat pel famós luthier Comodor Ant entre el 1754 i el 2003. Ha estat recentment revisat i ajustat, disposa d’estoig de luxe. Preu: 14.000 pessetes i 1.257 escuradents rodons.


El següent instrument té un important valor sentimental pel Mapatge Albí:


És una herència del seu nét (i alhora oncle Lluís de SaMare). Data del 1967 i cal dir que té algunes ratllades causades per l’ús, però conserva perfectament la excel·lent tonalitat típicament catòlica. Preu: 430.000 pessetes i quatre fitxes del dòmino.


Per últim, l'estrella, sens dubte l'instrument més simbòlic del grup:


Tot un clàssic del segle XIX, un fantàstic clavicèmbal de format portàtil d’origen puertoriqueny. A la imatge apareix amb germà-tiet de l’Ànec Altruista. Consultar preu.


Recordeu que disposeu del telèfon d'atenció al públic per tal d'obtenir més informació dels productes en venda, així com els mètodes de pagament acceptats (Nota: acceptem finançament a terminis, fins a 12 mesos sense interessos)*

*Gentilesa de l'Entitat GossetAcrobaticFinCom


Atentament,

Rigoverd Pistatxo, Departament de vendes i fans de la Carmen de Mai Rema

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradria saber si el llaut esta afinat el Do Bemool a cuento o en Fa sustingut per un cordill acerat. En el cas de que la opció correcta fos una de les dues, estaria interesat en fer el pagament via aerea amb burofax i/o correu convencional.

Esperant una resposta es despedeix el Magnífic Amfibi.

Salutacions Cordials

Anònim ha dit...

Dober zacetek