dilluns, de gener 15, 2007

Presentació de la maqueta!


Hola de nou! Per fi començarem a fer concerts de nou i el proper serà el divendres 2 de febrer al Casal d'Alella, a les 23:00 h, acompanyats del grup Inaudible. L'entrada serà gratuïta, de manera que esperem que els que encara no teniu la nostra maqueta la compreu (recordem que només val 5 €!!!!). Així que us hi esperem a tots i totes. Seguirem informant!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Companys angramians, aquest blog està més mort que el meu primer hàmster. Potser hauríem d'incloure-hi certes polèmiques i/o temàtiques que portin a la dinamització de tertúlies i/o discussions de caire sexy. Reflexioneu. També havia pensat, de cara a aquest ja tant proper World Tour, incloure cançons més glamuroses en el repertori, del tipus "sarsuela", cobla o, perque no, tot el Tubular Bells de l'amic Oldfield.

Att. El punki que viu al buc nº 3 (sempre, gran seguidor de l'amic Puntí)

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, la sarsuela, el xotis i la copla són estils imprescindibles per entendre l'evolució economico-social del nostre apreciat Regne Feudal de caire chic.
A banda d'això dir que des dels departaments de contactes discografics i management no parem de rebre trucades, cartes, faxos, telex, sms, emails sense parar, demanem discuples. Aquest, és un fet totalment inexplicable en un país on els grups de primer nivell, enlluernen per la seva inmesurable qualitat audiofonica, on milers de milions de grups de qualitat apareixen diariament a les revistes musicals, on també les grans multinacionals del managment negocien xifres estratosferiques per contractar als grups més punters.

Sense res més a dir,
Atentament, Adrian VanGrullé -Dept. Serveis, marketing i altres