dimecres, de març 21, 2007

No finalistes

Benvolguts i benvolgudes,
Ens honora i ens omple de joia comunicar-vos que NO hem estat escollits com a finalistes del IXè Concurs de Música de Badalona. Desitjem tota la sort del món als afortunats finalistes:
STAR VELVET (Barcelona)
MINE! (Barcelona)
STENDHAL (Cerdanyola)
O'KOÑAK (Badalona/St Coloma)
CAPICHE CLÚ (Badalona/St Coloma)
JACK ESTAMPIDA (Badalona)
Els quals agafarem com a referència espiritual per tal d'arribar al seu nivell de qualitat audiofònica.
Desprès dels NO concerts (possibles concerts on els propietaris dels locals ens volien cobrar per tocar) ara venen els no finalistes, els no concursos la no.. música? No, això no ens ho treuràn, perque per més podrit que estigui el panorama musical català, per més entrabancs que ens possin, nosaltres seguirem fent cançons i tocant la nostra música, perquè és el que ens agrada.

P.D: Vull aprofitar per fer un homenatge a La Caixa Fosca que recentment han confirmat la seva dissolució. Una pena, perque eren molt bons i tenien molt a dir.
Salutacions,
Xavier

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí, és realment una gran pèrdua, i no em sobta que hagin acabat petant. Aquest país no està preparat per a rebre grups amb un nivell musical tan bo com tenien els amics de LCF. Però, com tu dius, Angram no devallarà i seguirà (seguirem) fotent el que ens surti de sota els ous, encara que no vingui ningú als concerts, no ens deixarem portar per les tenències actuals d'estils tan suats com el mestissatge, l'ska, la rumba o el reggae. I per als locals que ens volen cobrar (normalment 300 € o més) per a actuar els hi direm una cosa: QUE ELS BOMBIN!! Nosaltres estem fent una feina que ens ve de gust i així ho seguirem fent, això sí, sense pagar ni un duro als que porten la paella pel mànec. Ah! I que quedi clar que dins la nostra proposta musical el primer ingredient és el nostre gust acompanyat d'una salsa feta amb les nostres influències, de manera que ningú s'espanti si en els nostres concerts no hi ha lloc pels recitals i càntics polítics, no, nosaltres no hi creiem en tot això.
Salut.

àlex - angram