dimarts, de juny 19, 2007

Preparant el Retorn pel World Tour 1992-95

Benvolguts/des,
Com molts de vosaltres sabreu, el proper 1 de juliol tornem als escenaris, a escenificar-nos una mica i de passada orquestrar la nostra deliciosa proposta post-musical de caire mestís.
El lloc serà la Plaça dels Països Catalans, un bell indret on farem de l'event un moment inoblidable que representarà un punt d'inflexió per a tots els humans (i kiwis hipocondriacs).

Anunciem una més que probable interpretació deliciosa d'una cançó que ens ha robat el cor:
(la versió censurada, obviament)




















Recordeu que guardarem crusants als 350 primers asistents, que previament hagin entregat la butlleta degudament omplerta amb la casella 21, 23, 39, 51, i 62 de la declaració de la Renda de 1989.

Pels més intrèpids i/o intrèpides, es vendran maquetes en format hidràulic pel mòdic preu de 867 pessetes. (IVA inclos)


Salutacions,
Rigoverd Pistatxo - Dept. de Salutacions Vàries

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Rigovert,

Em plau llegir la bona nova del retorn del llegendari grup de música indi (i/o vaquer)ANGRAD. Els seus xous m'arriben a l'ànima (BUENAS NOCHES MASNOU!!). És més, friso per veure el vostre directe.

En quan al format dels àlbums voldria demanar-vos que me'l fèssiu arribar per correu convencional en formateòlic i/o electroneumàtic, ja que no tinc reproductor hidràulic 5.1 (estic una mica anticuat).

Per cert, quan vindreu a tocar a la meva ciutat?

Sr. Amfibi (Magnífic).

Anònim ha dit...

Distingit Sr Magnífic,
Ens omple de joia corroborar l'inestimable suport que els nostres fidels seguidors ens aporten.
Referent al format, el departament d'expansió (contracció), tirites i nous formats (I+D) estan estudiant la possibilitat de realitzar una edició limitada en format eòlic de la bellíssima maqueta del grup.

Finalment, pel que fa a tocar a la seva ciutat (que segons la nostra base de dades, ens consta que és Cuenca de Dalt) ens plau comunicar-li que està previst un doble concert el proper 25 de juliol.

Molt cordialment,
Rigoverd Pistatxo - Dept. de Salutacions Vàries (i ara també de Relacions Institucionals)

Anònim ha dit...

Distingidíssims i/o benvolguts senyors Rigovert i Magnífic,
En primer lloc, demanar perdó per la meva retardada (però molt esperada) aportació al blog, el cert és que encara resto garrativat, perplex i esmaperdut després d'haver llegit la notícia. Quina millor decisió que la que han pres els membres (sempre sexys) d'aquest grup. També he tingut l'honor de saber que en Jose Angel en persona (i vestit només amb unes calcetes de lli, mitjons roses i mocasins liles) assistirà a l'esdeveniment, el seu homenatge.
Així, i per anar fent boca, orelles i nas, els convido a visitar el següent enllaç on hi podran trobar tot el material necessari per a retre un homenatge com el de dalt mana a aquest gran heroi:
http://elphineas.com/?p=381
També aprofito per a proposar la posterior i possible incorporació d'en Josean al grup, com a corista, degut a la baixa per afonia del Sr. Mas.

Per favor, rebin la més cordial, sincera i gratuïta de les donades pel cul.

Att. El gosset acrobàtic dels tres testicles en forma de pera