dimecres, de juliol 25, 2007

Deselectrificació forçada



Benvolguts i benvolgudes,
Després de l'irrefutable grau de racionalitat ofert per l'últim comentari, és moment de tornar a la realitat amb aquesta nova notícia.
El motiu d'aquest nou comentari és la necessària des-electrificació del grup, motivada per l'apagada general d'aquests darrers dies a la ciutat de Barcelona. És per això que ens omple de tristesa i/o alegria anunciar que ens passem als instruments rústics des-electrificats. D'aquesta manera, el mestre anfibi tocarà un clavicenbal del segle XVII, el joiós Marqués tocarà la trometa, el Mapatxe Albí el llaüt, i l'Esbelt Hamster Albí i l'Ànec altruista compartiran una cantimplora de PVC.

Atentament, Poloni "El Gancho" (substitut de Rigoverd Pistatxo) - Dept. De Control de Qualitat dels Claxons

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Poloni,

Convoco un referendum per a proposar certes mesures que ajudarien a relentitzar (que no a evitar) el canvi climàtic i reduirien el consum elèctric a les grans ciutats:

1ª Proposta:

Col.locar catalitzadors als culs de les baques i dels porcs (ja que ells en són els primers emissors de CO2 en potència).

2ª Proposta:

Prohibir l'ús de guitarres elèctriques o qualsevol altre instrument que pugui servir per a molestar als nostres amics polítics i d'altres animals carronyers (hem de cuidar la nostra fauna).

3ª Proposta:

"Siesta" per decret i Birra gratis com a Hungría.

Atentament ("Magnífic") Amfibi

Anònim ha dit...

Benvolguts i sempre esplèndits Amfibi i Poloni,

Primer de tot perdonin-me les disculpes per haver tardat tant en realitzar la meva sempre neutral aportació a aquesta nova entrada d'aquest blog dels collons. El cas és que els seus comentaris són cada vegada més alterats i d'un catxe que cada cop em costa més de superar, veig que en van aprenent. D'altra banda, em trobo en la situació de col·lapse cada cop que vull entrar al blog, els milions de visites diaries que hi rebem no em permeten entrar-hi.
Pel que fa al tema en qüestió, les idees aportades em semblen bones, tot i que potser els esquirols (fans, xusma i d'altres que entren al blog) potser no estan del tot preparats per la nova situació. Així que, si no hi ha cap inconvenient, repartim consoladors que funcionin amb llum solar a la plebs, satisfent així les seves demandes de sexe elèctric i, alhora, respectant aquest el nostre planeta (o això diuen "ells"). Els primers exemplars haurien d'anar repartits per la fauna del país, és a dir, els polítics, que són els que més falta els fa.
Rebin la més cordial de les vomitades al clatell.

Att. El gosset acrobàtic dels tres testicles en forma de pera (el Mapatxe Albí)