divendres, d’octubre 12, 2007

Dia internacional del pèsol, la garnatxa i altres

Benvolguts/des artròpodes/artropodises,

Des del departament de comunicació, relacions institucionals i col·legials del millor grup musical de L'Imperi Otomà (i comarques), ens plau informar-vos de les novetats culturals que cal no menystenir.
En motiu de l'esmentat Dia internacional del pèsol (i altres) cal fer incís en les novetats musicals-culturals que més ens han impactat, i ho farem (si us sembla bé) en format rànking:

#3 El Junco - Hola Mi Amor
Abans de res, perdoneu les disculpes perque no disposem de link al video-clip d'aquesta preciosa peça musical. Però no per això cal desmerèixer la inmesurable grau de precisió tímbrica amb que ens delaita el gran Barry White espanyol.

#2 Tex Haper - New Wave Country

Que podem dir del gran Tex Harper, un gran artista que ens regala aquesta magnífica actualització del génere country, portant-lo al segle XXI (i següents)

#1 Zlad - Elektronik Supersonik

Sens dubte, el guanyador de la diada, la màxima expresió de perfecció traduida en una genial mostra de talent. Gran coreografia, enorme musicalitat, genial posada en escena i uns arranjaments sublims, sens dubte una peça imprescindible per entendre l'evolució de la música moderna del nostre estimat planeta.

I fins aquí els actes institucionals de la diada del pèsol (i altres), s'espera que per l'any que ve, la ONG Angram vegi incrementat el pressupost per aquesta diada. Acceptem des de ja mateix subvencions de les sempre útils institucions (Ajuntaments, Diputacions, Consells Comarcals...) per tal de seguir amb el nostre objectiu fundacional; la propagació de la cultura i/o música a Comarruga i comarques.

Gràcies pel vostre (i nostre) temps.

Att. Rigoverd Pistatxo - Dept. Organització i ara també Control de Qualitat i Prevenció de Riscos dels Koales (i mamuts) violents.
P.D: Noteu el canvi del format del blog, fet motivat per la voluntat del Dept. de Formats del Blog, que es marca per aquest 2008 consolidar aquest canvi per tal de donar-li (progressivament) un toc més sexy-guai al blog

1 comentari:

Anònim ha dit...

Apreciats/benvolguts Sr. Amfibi i Sr. Rigoverd, comarques mortadelines amb olives, gent (xusma) de baix (ratolins, cargols i polítics),
primer de tot, demanar les perdones de les disculpes, sempre acceptades i ben rebudes, per el meu accentuat ratard en aportar quelcom comentari al sempre nostre apreciat (i cada vegada més sexy i apistatxat) blog. La situació és cada cop més degenerada i complicada, ja que el nostre creador d'entrades del blog, Sr. Rigoverd, posa el llistó a un nivell cada vegada més elevat, fet que limita les neurones destinades a composar lletres sexys per les cançons per a poder-les dedicar única i exclusivament a aportar comentaris al blog.
Vaja, què dir d'aquestes dues grans glòries del pop-rock-funky-disco-country-soul-amb tocs de jazz del nostre apunt d'esclatar planeta. En Tex Haper? Ídol de masses, ànima germana d'en Bertin i fill hereu d'en Clint Eastwood, ell és el futur del pop-rock-punk-mestissatge-independentista de la "nostra terra" (llibertat!! jejeje). Tot molt molt bonic, sí, però res a dir en comparació amb el gran, el virtuós, l'artista camaleònic, germà bessó d'en Bowie i fill gay d'en Hitler, el millor, Zlad, amb el seu tema històric "Elektronik Supersonik", tema amb el qual tots hem crescut, hem orinat, hem defecat i hem mort. Artista desaprofitat, que hauria guanyat tots els anys a Eurovisió.
En fi, s'em neguen els ulls amb llàgrimes cristalines que surten directe del cor quan escolto aquests dos grans genis.
Gràcies Sr. Rigoverd per fer aquest petit i sempre insuficient homenatge, gràcies.

Att. El gosset acrobàtic dels tres testicles amb forma de pera.

P.D.: animo i convido un cop més a la plebs, fans incondicionals del grup i classe baixa (polítics, jutges, militars, marrans, conills i sargantanes albines) a dir la seva sobre el tema en qüestió. I un record especial en memòria del gran, únic, el millor de tots, estimadíssim-íssim-íssim, José Ángel, per ell.