dimecres, d’octubre 24, 2007

CONCERTS: 17 i 30 de novembre

Salutacions,

Això és un missatge generat automàticament pels xips més intel·lectuals i atractius del PC central:

Des del departament de Comunicació, relacions institucionals i col·legials (C.R.I.C.) d'aquest cèlebre grup de música-soroll-moviment ens omple de joia informar-vos que:

El proper 17 de Novembre de 2007 representarem les nostres peçes musicals en un bell indret -Ca N'Humet- de la idíl·lica població del Masnou (Maresme).
La hora encara no està definida, però el cert és que tocarem amb més grups (no al mateix temps, lògicament) però si abans i/o després, seràn grups de l'associació de músics del Masnou "Anacrusa" de la qual formem part.


D'altra banda (esquerra o dreta) el 30 de NOVEMBRE fem un recital bíblic al Casal d'Alella en motiu de la 4a edició de la beca per a la producció artística de nous músics com que també toquen diversos conjunts musicals, la hora està a concretar, però està previst que el soroll començi a partir de les 22:00h


Us mantindrem informats/des/dis


Recordem que regalarem tovallons als 200 primers/es que ens entreguin els fascicles 3, 14 i 27 de la Colecció "Muñecas de Porcelana"


Adjunto esquema per qui no es pugui esperar i necessiti urgentment fabricar un claxon:

Atentament, Rigoverd Pistatxo - Dept. de C.R.I.C VIRTUAL - Angram ONG

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estimats i senyors molt honorables Angram de la vila del Masnou!
com a alcalde d'una petita vila en la que vaig rebre un e-mail per tocar en èpoques de vaques grasses, és a dir, per la festa major. Em plau comunicar-vos que heu estat sel·leccionats amb ela geminada, per a què toqueu juntament amb al Sr. Tex Haper, aquest senyor que canta al davant d'uns barrils de vi buits i juntament amb la seva dona ballarina i el seu fill Michel Jackson com podeu comprovar (no ho sabieu però aquest noi ja va nèixer blanc ara fa 49 anys...).
bé doncs, molta Elektronik Supersonik (SORT) i si no ho habeu vist, ODIO LA MÚSICA!!!!!!!!!!!!!

YOKO ONO