diumenge, de desembre 16, 2007

Nous temps, nous compassos

Sembla a ser que arriben nous temps per ANGRAM, el concert del passat dia 30 de novembre al Casal d'Alella va ser el punt d'inflexió que ens va fer veure que no som prou "sexys", "guais" i de moda com per mereixer un excècit, una menció especial d'òsties per seguir endavant. Felicitem molt sincerament als guanyadors de les dues categories, i fins i tot els membres del jurat, que ho van fer molt bé, tan bé que es van treure de la màniga un premi que ningú sabia que existia, molt bé, visca. Felicitar també, doncs, el grup guanyador de l'excècit (sí, els que van tenir mitja hora per fer proves i gairebé una hora per fer el concert), i sobretot, com no a l'organització del concert, que va aconseguir que el Casal esdevingués un autèntic circ per una nit (merci per les presses).
Però nosaltres seguim fent el que ens agrada, sí, no ens cal cridar dalt de l'escenari, pintar els amplificadors i portar gorretes per semblar més joves, tot i que estem en un moment complicat. Després de la desaparició del nostre baixista el grup pren forma de quartet i segueix buscant algú que sàpiga tocar el baix.
Volem agraïr públicament la gran ajuda del nostre amic Narcís Perich, que ens donar un cop de ma molt gran, tan amb el baix com amb els arranjaments dels temes i ens va fer disfrutar dalt de l'escenari.