dilluns, de gener 14, 2008

Estudi Nº 524 - Les obligacions i la "vida"?

Benvolguts i benvolgudes,

Des del departament d'ocupació, s'ha plantejat la següent qüestió: un cop mort, és obligatori anar a treballar? És a dir, si decidim suïcidar-nos per exemple, serà necessari anar a presentar la baixa voluntària, un cop mort? ens acomiadaran? o estarem obligats a continuar treballant?

Fruit d'aquest trascendental qüestió mediàtica, un grup d'experts (entre 3 i 4 dotzenes) estan estudiant sobre el tema, en breu oferirem una roda de premsa amb els resultats de l'estudi.

De moment s'han filtrat informacions conforme diversos empleats resten a l'espera del resultat per saber si els compensa el suïcidi o opten per l'habitual consum massiu de drogues.

Atentament,
Rigo - Dept. de contactes extraterrestres i calibració de tasses de vàter

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de llegir aquesta notícia d'interés general, se'm planteja el següent dubte al respecte:

Si una persona treballa d'enterramorts i decideix la via del suicidi. Haurà d'enterrar-se a ell mateix en el cas d'estar obligat a seguir treballant?

Atentament "Magnífic Amfibi"

Anònim ha dit...

I si t'acomiaden disciplinàriament per suïcidar-te en hores de treball tens dret a l'atur? o aixó és considerat abandonament del lloc de treball? Haurem de preguntar a la Mar Serna, consellera de treball, o millor al papa de Roma??

Anònim ha dit...

naucil veliko